Mit foglal magába a gipszkartonozás?

A gipszkarton rendkívül sokoldalúan alkalmazható építészeti elem: Önsúlyuk kicsi, de a gipszkarton lapok kellő stabilitással és hőszigeteléssel rendelkeznek, így ideális és gazdaságos megoldást jelentenek egyszerű teherhordó szerkezetek kialakítására. Gipszkarton rendszerekkel növelhető a komfortérzet, valamint a hang-és hőszigetelési képesség is, legyen szó bármilyen válaszfalról vagy álmennyezetről. A gyári gipszkarton profilrendszerek és kiegészítők lehetővé teszik ferde síkok (tetőtér) vagy akár teljesen egyedi formák, speciális dekorációs elemek kialakítását is. Böngésszen kedvére oldalunkon, tekintse meg az általunk kínált gipszkarton megoldásokat. Ha valamelyik elnyeri tetszését, és tudja a kialakítandó felület főbb paramétereit, kérje árajánlatunkat űrlapunkon, vagy elérhetőségeinken keresztül.

Építkezés, felújítás előtt áll?

Átalakítaná otthonát? Gipszkarton rendszerek segítségével könnyen megvalósíthatja egyéni elképzeléseit!
A gipsz környezetbarát, a természetben is megtalálható anyag. A belőle készült gipszkarton lapok alkalmazásával csak az Ön képzelete szab határt otthona belsőépítészeti kialakításának – a modern gipszkartonozás révén szinte bármilyen elgondolás megvalósítható.

Gipszkarton szerelés garanciával

Cégünk teljes körű szolgáltatással áll az Ön rendelkezésére! A gipszkartonozás terén vállaljuk gipszkarton válaszfal, álmennyezet, speciális tűzálló gipszkarton falak és egyedi gipszkarton polcrendszerek építését, tetőterek beépítését, valamint ablakcsere utáni falsérülések helyreállítását. Minden gipszkarton szerelési munkánkra garanciát vállalunk!

Profi gipszkarton szerelés – és még több

A tanácsadás, felmérés, minőségi kivitelezés mellett bármilyen elképzelés szakmai oldalról történő megtervezésében és megvalósításában bátran fordulhatnak hozzánk ügyfeleink. A gipszkartonozás terén, több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk, így munkánkat felkészülten, precízen, gyorsan és igényesen, az ügyfél elvárásaihoz teljes mértékben igazodva végezzük.

Gipszkarton referenciáink

Kérje ajánlatunkat online