+ 36 20 321 1015

+ 36 30 354 6221

H-P: 9:00-17:30

+ 36 20 321 1015

+ 36 30 354 6221

A gipszkarton profilrendszerek, gipszkarton lapok alkalmazásával gyakorlatilag bármilyen dekorációs célú alakzat, dísz is kialakítható. Gipszkarton szereléssel létrehozhatóak például egyedi polcrendszerek, függesztett íves álmennyezet-elemek, boltíves falnyílások, stb. Gipszkartonozás dekorációs céllal

A gipszkartonból készített válaszfalak, álmennyezetek kiváló lehetőséget biztosítanak rejtett világítás kialakítására, LED vagy spotlámpák beépítésére. A villanyvezetékeket és villanykapcsolókat falvésés és kábelcsatornák alkalmazása nélkül, egyszerűen elhelyezhetjük a gipszkarton falakba és álmennyezetekbe. Igény esetén az álmennyezet építésekor szakembereink elhelyezik a spotlámpákat és elvégzik a villanyszerelést is.

A gipszkarton mennyezeti betéteket és dekor-elemeket kiegészíthetjük stukkókkal, melyek még esztétikusabb megjelenést kölcsönözhetnek a pozitív és negatív éleknek egyaránt.

A gipszkartonozással készült polcrendszerek tetszés szerinti tagolással kerülnek kialakításra, akár egy egész oldalfalat beborítva. Az így létrehozott polcokba elhelyezhető televízió, házimozi rendszer, vagy akár könyvek, dísztárgyak is. A profilvázra épített gipszkarton polcok kiváló stabilitással és teherbírással rendelkeznek. A vízszintes gipszkarton felületeket lefedhetjük üveglapokkal is a könnyebb tisztítás és látványosabb megjelenés érdekében.

Az íves felületek kialakítása gipszkartonból kézügyességet és nagyfokú szakmai hozzáértést kíván. A rádiuszokat pontosan kell szerkeszteni ahhoz, hogy az elképzelt íveket kiadják. A gipszkarton szerkezetek összeállítása után a gipszkarton lapokat perforáltan kell felhelyezni, majd az éleket hajlítható élvédő segítségével kell tartóssá és esztétikussá tenni. Ezeknek a felületeknek a hézagolása, glettelése nagyban hozzájárul ahhoz, hogy tökéletes végeredményt kapjunk. A gipszkarton dekor elemek elkészítése során nemcsak a kialakítandó felület nagysága, hanem elsősorban a formák összetettsége határozza meg a bekerülési költséget.

Ha kérdése, észrevétele merülne fel az egyedi gipszkarton dekoráció lehetőségeivel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Ha már pontosan tudja, hogy milyen méretű és kialakítású álmennyezetre, gipszkarton polcra, rejtett világításra vagy egyedi válaszfalra van szüksége, kérjen azonnali on-line árajánlatot űrlapunk segítségével!

AJÁNLATKÉRÉS

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket elérhetőségeink egyikén, vagy használja lentebb megtalálható kapcsolati űrlapunkat

Ablak Arzenál Kft.

Árajánlatkérés +36 30 354 6221
1042 Budapest Kemény Gusztáv utca 6.

Adószámunk: 25345841-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-209736

Email: info@ablakarzenal.hu

© 2023 Ablak Arzenál  Az oldal és minden azon megjelenő tartalom, illetve ezek jogainak kizárólagos tulajdonosa az AblakArzenál Kft.